How to take the sh out of IT?

Lataa julkaisu https://bit.ly/3vWYpRR

Splunkin käyttämistä kekseliäistä iskulauseista kautta aikain suosituin on ollut Take the sh Out of IT. Sitä on pyydetty koristamaan Splunkin T-paitoja, tarroja ja muita lahjatuotteita enemmän kuin mitään muuta.

Mitä tämän lauseen takana on ja miksi se sopii niin hyvin kuvaamaan Splunkia? Asiaa on käsitelty Splunkin uudessa julkaisussa, jonka voi ladata luettavaksi osoitteesta https://bit.ly/3vWYpRR

Julkaisu on asiantuntijoita koskettavien kahdeksan ajankohtaisen ja tyypillisen ongelman kuvaus. Ne aiheuttavat jatkuvasti ylimääräistä päänvaivaa järjestelmistä vastuussa olevilla henkilöille. Samalla kerrotaan miten näitä ongelmia voi ratkaista Splunkin avulla. Aiheina ovat:

 

Miten joku voi olettaa minun pystyvän hoitamaan tämän kaiken tuuban? Aivan liikaa aikaa kuluu hälytyksiin ja ongelmiin reagointiin.

 

En jaksa enää kuunnella tätä samaa tuubaa jokaiselta.Töitä on vaikea priorisoida, sillä jokainen uusi ongelma esitetään koko ajan heti korkeimmalla prioriteetilla.

 

Miten voin taas olla yllättäen näin syvällä tässä tuubassa? On harmi, kun tieto ongelmista tulee vasta käyttäjien valittaessa palvelusta.

 

Uusi päivä, taas samaa vanhaa tuubaa. Tunnen itseni välillä idiootiksi ratkoessani samoja ongelmia uudelleen ja uudelleen

 

Mistä ihmeen paikasta tämänkin selvittämiseen tarvittavan tuuban löytäisi? Pomo meuhkaa selän takana mutta en löydä mistään kehittäjien tarvitsemia lokeja ja konfiguraatiota.

 

Tämä kuulostaa kyllä sellaiselta markkinointituubalta. Olisi paljon helpompi korjata ennakoivasti, sillä tuntuu tyhmältä korjata vasta sitten, kun paikat on jo rikki.

 

Tuuba osui taas tuulettimeen. Olisi kyllä paljon helpompaa selvitä ongelmista, jos jokaisella olisi sama data ja näkymä käytettävissä.

 

Nyt kyllä tämä tuuba saa riittää! Eikö näitä yksinkertaisia keikkoja voisi jotenkin automatisoida tai ennustaa.